2000+ producten uit voorraad bestellen
Oók unieke ontwerpen & grote aantallen
Gratis verzending vanaf 29,95
Dvd een bloeiend bestaan - MA24401 - Dvd's bij MajesticAlly

Dvd een bloeiend bestaan

Vier inspirerende toespraken van Bobby Schuller.

Taal: Engels (Nederlands ondertiteld)

Genre: geloofsopbouw

Uitgave: Hour of Power

.

More details

MA24401

€ 10,00

vandaag voor 13.00 besteld, morgen in huis

Veilig online betalen
Veilig online betalen

Meer info

Een dvd met vier inspirerende toespraken van Bobby Schuller waarin hij u praktische handvatten aanreikt die leiden naar een ongekende voldoening. Op basis van deze toespraken vond Bobby zijn inspiratie voor zijn tweede boek 'Een bloeiend bestaan' en zo vormt deze dvd een bijzondere aanvulling op het boek.

 

Over de auteur

Bobby Schuller (1981) is de vaste spreker en het gezicht van Hour of Power. Hij wil met zijn positieve boodschap over Gods liefde mensen bemoedigen, troosten en opbouwen. Dit baseert hij op de bijbeltekst uit Matteüs 11:28-30: ‘Kom naar Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. Neem Mijn juk op je en leer van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want Mijn juk is zacht en Mijn last is licht.’

 

Zijn toespraken en boeken zijn toegankelijk, geven vaak toelichting op de Bijbelse tijd en cultuur en reiken altijd aan hoe u kunt leven vanuit de Liefde van God, die u rust geeft en de zekerheid dat u door Hem geliefd bent.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...