2000+ producten uit voorraad bestellen
Oók unieke ontwerpen & grote aantallen
Gratis verzending vanaf 25,-

Retourneren

Beschadigde, verkeerd, dubbel of te laat geleverde bestelling

Mocht uw bestelling onverhoopt beschadigd, verkeerd, dubbel of te laat geleverd zijn, dan vragen wij u om binnen drie werkdagen contact met ons op te nemen.

 

Retour sturen

U heeft uw bestelling altijd 14 dagen op zicht (herroepingrecht). In die periode kunt u de bestelling zonder opgaaf van reden retourneren. Uw betaling wordt dan door ons binnen 30 dagen teruggestort. Als u uw bestelling in die periode wilt retourneren, dient u daarvoor eerst een retouraanvraag in te dienen via de mail of telefonisch. Voor een retourzending moet uw het  retourformulier ingevuld met de te retourneren artikelen naar ons toe te sturen. Indien uw aanvraag is gehonoreerd krijgt u per mail bericht. Deze mail is uw retourbewijs. U dient deze te printen en samen met het retourformulier met de bestelling mee retour sturen.

LET OP: zonder deze mail en een volledig ingevuld retourformulier kunnen wij uw retour NIET verwerken.

Bij het retourneren ontvangt u in het postkantoor een verzendbewijs. Mocht het geretourneerde pakket zoek raken, is het via dat verzendbewijs voor ons mogelijk de retourzending op te sporen. Bewaar het goed, want zonder dat bewijs neemt MajesticAlly geen verantwoording op zich voor zoekgeraakte pakketten.

 

Kosten retourzending

We maken hierbij onderscheid in de reden tot retourzending:

  • Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zijn de kosten van de retourzending voor uw rekening. Als u de retourzending niet of onvoldoende gefrankeerd retour stuurt, zullen wij die kosten verrekenen met het door ons terug te betalen bedrag.
  • Indien u uw bestelling wilt retourneren omdat hij beschadigd, verkeerd, dubbel of te laat geleverd is, komen de retourkosten uiteraard wel voor onze rekening. Wel verzoeken wij u nadrukkelijk om in dat geval binnen drie werkdagen contact met ons op te nemen.

 

Klik hieronder op de knop "Retourformulier" om het formulier op te slaan op uw computer.

Print het vervolgens uit, vul het in en stuur het samen met de bevestigingsmail in het retourpakket op naar MajesticAlly.

Retourformulier