2000+ producten uit voorraad bestellen
Oók unieke ontwerpen & grote aantallen
Gratis verzending vanaf 25,-

Retourneren

Beschadigde, verkeerd, dubbel of te laat geleverde bestelling

Mocht uw bestelling onverhoopt beschadigd, verkeerd, dubbel of te laat geleverd zijn, dan vragen wij u om binnen drie werkdagen contact met ons op te nemen.

 

Retour sturen

U heeft uw bestelling altijd 14 dagen op zicht. In die periode kunt u de bestelling zonder opgaaf van reden retourneren (herroepingrecht).

Als u uw bestelling in deze periode wilt retourneren, dient u eerst een retouraanvraag in te dienen via de mail. Indien uw aanvraag is gehonoreerd krijgt u per mail bericht. Deze mail is uw retourbewijs.
Daarnaast dient u het retourformulier van de website in te vullen (zie hieronder).

Stuur het retourbewijs én het retourformulier samen met de betreffende producten naar het adres, dat op het retourformulier genoemd is. 

LET OP: zonder het retourbewijs  en een volledig ingevuld retourformulier kunnen wij uw retour NIET verwerken.

Indien u de gehele bestelling retourneert, ontvangt u zowel het aankoopbedrag als de verzendkosten retour. Indien u een gedeelte van de bestelling retourneert, ontvangt u het aankoopbedrag van de betreffende artikelen terug.

Let op! Producten die speciaal voor u zijn besteld, zoals gepersonaliseerde producten of maatproducten zoals wandpanelen, vallen niet onder het herroepingsrecht.

Uw betaling wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket teruggestort. 

Bij het retourneren ontvangt u in het postkantoor een verzendbewijs. Mocht het geretourneerde pakket zoek raken, is het via dat verzendbewijs voor ons mogelijk de retourzending op te sporen. Bewaar het goed, want zonder dat bewijs neemt MajesticAlly geen verantwoording op zich voor zoekgeraakte pakketten.

 

Kosten retourzending

We maken hierbij onderscheid in de reden van retourzending:

  • Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zijn de kosten van de retourzending voor uw rekening. Als u de retourzending niet of onvoldoende gefrankeerd retour stuurt, zullen wij die kosten verrekenen met het door ons terug te betalen bedrag.
  • Indien u uw bestelling wilt retourneren omdat hij beschadigd, verkeerd, dubbel of te laat geleverd is, komen de retourkosten uiteraard wel voor onze rekening. Wel verzoeken wij u nadrukkelijk om in dat geval binnen drie werkdagen contact met ons op te nemen.

 

Klik op de knop "Retourformulierhieronder om het formulier op te slaan op uw computer.

Print het vervolgens uit, vul het in en stuur het samen met de bevestigingsmail in het retourpakket op naar MajesticAlly.

Retourformulier