2000+ producten uit voorraad bestellen
Oók unieke ontwerpen & grote aantallen
Gratis verzending vanaf 29,95

Dagboek 'Iedere dag geliefd!'

365 aanmoedigingen voor een positief leven

Jezus zegt dat Hij gekomen is om ons het leven in al zijn volheid te geven. Dat is een geweldige belofte! Dit dagboek herinnert je elke dag aan die belofte. 

De dagelijkse aanmoediging helpt je om in die belofte te gaan leven en maakt je meer bewust van Gods aanwezigheid en Zijn zegeningen.

Het leven dat God voor jou bedoeld heeft, is prachtig!

More details

9789078893783

  € 22,50

  vandaag voor 13.00 besteld, morgen in huis

  Veilig online betalen
  Veilig online betalen

  Tip! Bestel ook het bijpassende notitieboek of de notitieset:

  https://www.majestically.nl/notitieboeken/5962-notitieboek-iedere-dag-geliefd.html?search_query=iedere+dag+geliefd&results=3

  https://www.majestically.nl/notitieboeken/5963-cadeaupakket-notitieboek-.html?search_query=iedere+dag+geliefd&results=3

   

  Over de auteur

  Bobby Schuller (1981) is de vaste spreker en het gezicht van Hour of Power. Hij wil met zijn positieve boodschap over Gods liefde mensen bemoedigen, troosten en opbouwen. Dit baseert hij op de Bijbeltekst uit Matteüs 11:28-30: ‘Kom naar Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. Neem Mijn juk op je en leer van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want Mijn juk is zacht en Mijn last is licht.’

   

  Zijn toespraken en boeken zijn toegankelijk, geven vaak toelichting op de Bijbelse tijd en cultuur en reiken altijd aan hoe je kunt leven vanuit de Liefde van God, die je rust geeft en de zekerheid dat je door Hem geliefd bent.

   

  Bobby Schuller is getrouwd met Hannah. Samen hebben zij twee kinderen, dochter Haven en zoon Cohen.