2000+ producten uit voorraad bestellen
Oók unieke ontwerpen & grote aantallen
Gratis verzending vanaf 29,95

Set Heilige Geest + Tongentaal

Twee compacte boeken over de Heilige Geest; wie hij is en wat hij doet, en de Tongentaal; Gods geheime wapen

 

Auteur: Gerard de Groot

Taal: Nederlands

 

Uitgave: Paperback

Uitgever: MajesticAlly

Verschijningsjaar: 2018

ISBN-13: 9789078893745

Aantal pagina’s: Heilige Geest 120

.

More details

9789078893745

  € 13,72

  vandaag voor 13.00 besteld, morgen in huis

  Veilig online betalen
  Veilig online betalen

  De Heilige Geest. Wie is Hij en wat doet Hij.

  Misschien verlang je ernaar vervuld te worden met de Heilige Geest, maar heb je vragen. Is de Heilig Geest voor iedereen? Is de doop in de Heilige Geest echt nodig? Wat gebeurd er als je gedoopt wordt met de Heilige Geest?

   

  Dit handzame boekje geeft je beknopt en praktisch antwoord op die vragen. Het helpt je om uit te strekken naar vriendschap met de plaatsvervanger van Jezus op aarde: de Heilige Geest.

   

  ”Gerard de Groot is erin geslaagd om op een verfrissende wijze het verschil duidelijk te maken tussen de Heilige Geest in je (wedergeboorte) en de Heilige Geest op je (Geestesdoop). Ook laat hij zien dat her er niet om gaat welke gaven een gelovige ontvangt, maar hoeveel ruimte hij geeft voor de Heilige Geest om door de gaven heen te werken.”

  Kees Goedhart

   

   

  De Tongentaal. Gods geheime wapen.

  Bij veel christenen roept het spreken in tongen allerlei vragen op. Vaak is er zelfs een bepaalde angst voor. Wellicht ken je deze gedachten in je eigen leven ook wel. Vragen als: ‘Is het van God of is het van de duivel?’ of ‘Zal een bepaalde boze macht mij misschien gaan overnemen?’ of ‘Misschien fabriceer ik die klanken allemaal zelf wel?’
  Gerard de Groot geeft op regelmatige basis onderwijs over dit onderwerp en merkt steeds weer dat de vragen onder christenen legio zijn.

  Het is zijn verlangen dat dit boek over de tongentaal je geloofsleven zal opbouwen en inspireren. Voor hem is het een prachtige gave om God te aanbidden. Tevens is de tongentaal een machtig wapen gebleken om de geheimenissen van God te ontvangen en om deze uit te werken in zijn leven met de Heer.

   

  ‘In ons leven hebben Lydia en ik zo vaak ervaren dat het bidden in tongen door God werd gebruikt als een machtig wapen om de plannen van de vijand te vernietigen en Gods overwinning in situaties te brengen.’

  Gerard de Groot

   

  ‘Gerard de Groot toont op knappe en uitdagende wijze aan hoe belangrijk ook deze genadegave is. Duidelijk komt naar voren dat de tongentaal niet alleen een geweldige zegen kan zijn in de gemeente en voor ongelovigen, maar juist ook in je persoonlijke gebedsleven van grote betekenis kan zijn.’

  Kees Goedhart

   

  Over de auteur

  Gerard de Groot geeft al vele jaren onderwijs over de doop in de Heilige Geest en het spreken in tongen. Hij wil je helpen om te ontdekken dat deze gave voor iedere christen is. Hij is voorganger van de Levend Woord Gemeente Rotterdam. Hij behaalde zijn mastertitel in de theologie aan het Continental Theological Seminary in Brussel.

  Gerard is getrouwd met Lydia.