2000+ producten uit voorraad bestellen
Oók unieke ontwerpen & grote aantallen
Gratis verzending vanaf 29,95
Verander uw verdriet in vreugde - 9789021595795 - Boeken

Verander uw verdriet in vreugde

Auteur:  Robert H.  Schuller

Taal: Nederlands

 

Uitgave: Paperback

Uitgever: Kosmos

Verschijningsjaar: 2001

ISBN: 9789021595795

Aantal pagina’s: 224

.

 

More details

9789021595795

  € 9,95

  vandaag voor 13.00 besteld, morgen in huis

  Veilig online betalen
  Veilig online betalen

  Meer info

  Dominee Schuller vertelt in dit boek over moeilijke momenten uit zijn eigen leven en dat van anderen. Hij laat aan de hand van inspirerende levensverhalen zien hoe u zich door moeilijke tijden kunt heenslaan, hoe u er sterker uit tevoorschijn kunt komen en anderen, die het ook moeilijk hebben, kunt helpen. Hoewel het boek vol staat met de bijzondere inzichten en bemoedigingen die u van hem gewend bent, schreef hij niet eerder zo persoonlijk en ontroerend.

   

  Over de auteur

  Robert Harold Schuller (16 september 1926 - 2 april 2015) was een Amerikaanse televisiedominee, stichter en hoofdpredikant van de Crystal Cathedral-gemeente, bekend van de internationale televisiekerkdienst Hour of Power. Hij was predikant en auteur.

   

  Als predikant en stichter van de Crystal Cathedral gemeenschap in Garden Grove, was Schuller wekelijks wereldwijd te horen en te zien op Hour of Power, de eerste en meest bekeken televisiekerkdienst ter wereld. Op dit moment is Hour of Power het op vier na meest langlopende wekelijkse programma in de televisiegeschiedenis.

   

  Als spreker en motivator was hij veelgevraagd voor zakelijke conferenties op verschillende locaties over de hele wereld: Afrika, Japan, Zuid- Korea, Zwitserland, Noorwegen, Duitsland, Hongkong, Australië, Nederland, Canada en de Verenigde Staten.  Daarnaast was hij bekend geworden door zijn 37 bestsellers.