2000+ producten uit voorraad bestellen
Oók unieke ontwerpen & grote aantallen
Gratis verzending vanaf 29,95
Geloof in de God die in u gelooft - 9789021544113 - Boeken bij MajesticAlly

Geloof in de God die in u gelooft

Auteur:  Robert H.  Schuller

Taal: Nederlands

 

Uitgave:  Paperback

Uitgever: Kosmos

Verschijningsjaar: 2003

ISBN: 9789021544113

Aantal pagina’s: 336

More details

9789021544113

  € 9,95

  Bestellingen die voor 13.00 uur geplaatst zijn worden dezelfde dag verwerkt

  Veilig online betalen
  Veilig online betalen

  Meer info

  De God die u geschapen heeft en om u geeft, gelooft in u! In dit boek beschrijft Dr. Schuller dat God als geen ander weet hoe bijzonder en uniek u bent. Alleen Hij weet welke capaciteiten er in u sluimeren. Krachtige handvatten die u kunnen helpen meer zelfrespect te verwerven en succesvoller te zijn dan ooit in het leven.

   

  Het geheim van zelfrespect.

   

  Over de auteur

  Robert Harold Schuller (16 september 1926 - 2 april 2015) was een Amerikaanse televisiedominee, stichter en hoofdpredikant van de Crystal Cathedral-gemeente, bekend van de internationale televisiekerkdienst Hour of Power. Hij was predikant en auteur.

   

  Als predikant en stichter van de Crystal Cathedral gemeenschap in Garden Grove, was Schuller wekelijks wereldwijd te horen en te zien op Hour of Power, de eerste en meest bekeken televisiekerkdienst ter wereld. Op dit moment is Hour of Power het op vier na meest langlopende wekelijkse programma in de televisiegeschiedenis.

   

  Als spreker en motivator was hij veelgevraagd voor zakelijke conferenties op verschillende locaties over de hele wereld: Afrika, Japan, Zuid- Korea, Zwitserland, Noorwegen, Duitsland, Hongkong, Australië, Nederland, Canada en de Verenigde Staten.  Daarnaast was hij bekend geworden door zijn 37 bestsellers. 

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...