2000+ producten uit voorraad bestellen
Oók unieke ontwerpen & grote aantallen
Gratis verzending vanaf 29,95
Omdat jij het waard bent - 9789071332098 - Boeken bij MajesticAlly

Omdat jij het waard bent

Auteur:  Bobby Schuller

Taal: Nederlands

 

Uitgave:  Paperback

Uitgever: Hour of Power Nederland

Verschijningsjaar: 2012

ISBN: 9789071332098

Aantal pagina’s: 186

.

More details

9789071332098

  € 17,95

  Bestellingen die voor 13.00 uur geplaatst zijn worden dezelfde dag verwerkt

  Veilig online betalen
  Veilig online betalen

  Meer info

  Ieder mens is uniek en kostbaar in Gods ogen

  Bobby Schuller belicht in 'Omdat jij het waard bent' allerlei geloofswaarheden op een eigen verfrissende manier. Dit boek is een bloemlezing van een twintigtal toespraken van Bobby Schuller.

  'Omdat jij het waard bent' laat ons zien hoe we in het leven van alledag op een ontspannen wijze dichter bij Gods hart kunnen komen en tegelijk een bron van inspiratie kunnen zijn voor de mensen om ons heen.

   

  Over de auteur

  Bobby Schuller (1981) is de vaste spreker en het gezicht van Hour of Power. Hij wil met zijn positieve boodschap over Gods liefde mensen bemoedigen, troosten en opbouwen. Dit baseert hij op de bijbeltekst uit Matteüs 11:28-30: ‘Kom naar Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. Neem Mijn juk op je en leer van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want Mijn juk is zacht en Mijn last is licht.’

   

  Zijn toespraken en boeken zijn toegankelijk, geven vaak toelichting op de Bijbelse tijd en cultuur en reiken altijd aan hoe u kunt leven vanuit de Liefde van God, die u rust geeft en de zekerheid dat u door Hem geliefd bent.

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...