2000+ producten uit voorraad bestellen
Oók unieke ontwerpen & grote aantallen
Gratis verzending vanaf 29,95
Bloeiend bestaan - 9789071332104 - Boeken bij MajesticAlly

Bloeiend bestaan

Auteur:  Bobby Schuller

Taal: Nederlands

 

Uitgave:  Paperback

Uitgever: Hour of Power Nederland

Verschijningsjaar: 2013

ISBN: 9789071332104

Aantal pagina’s: 144

.

More details

9789071332104

  € 17,95

  Bestellingen die voor 13.00 uur geplaatst zijn worden dezelfde dag verwerkt

  Veilig online betalen
  Veilig online betalen

  Meer info

  Waarom verwachting afbreuk doet aan geluk.

   

  In 'Een bloeiend bestaan' reikt Bobby handvatten aan voor iedereen die graag gelukkig wil zijn. De levensechte invalshoeken die hij aanhaalt, laten niet alleen zien dat het kan, maar vooral ook dat je er zelf invloed op hebt.

   

  DVD

  Er is ook een dvd met de gelijknamige titel verschenen. Op deze DVD vier inspirerende toespraken van Bobby Schuller waarin hij praktische handvatten aanreikt die leiden naar een ongekende voldoening. Deze dvd is een bijzondere aanvulling op het boek.

   

  Over de auteur

  Bobby Schuller (1981) is de vaste spreker en het gezicht van Hour of Power. Hij wil met zijn positieve boodschap over Gods liefde mensen bemoedigen, troosten en opbouwen. Dit baseert hij op de bijbeltekst uit Matteüs 11:28-30: ‘Kom naar Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. Neem Mijn juk op je en leer van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want Mijn juk is zacht en Mijn last is licht.’

   

  Zijn toespraken en boeken zijn toegankelijk, geven vaak toelichting op de Bijbelse tijd en cultuur en reiken altijd aan hoe u kunt leven vanuit de Liefde van God, die u rust geeft en de zekerheid dat u door Hem geliefd bent.

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...