2000+ producten uit voorraad bestellen
Oók unieke ontwerpen & grote aantallen
Gratis verzending vanaf 29,95

Verfijn je keuze

  

Geef een bon cadeau!

  

Morgenster kaarten 259 producten

Sinds 1 januari hebben wij Morgensterkaarten omarmd. Met een eigentijds kaartenprogramma die kleurrijk, vernieuwend, verrassend en inspirerend is.
In de winkels en online verkrijgbaar zoals je dat van ons gewend bent.

En omdat wij het belangrijk vinden ons steentje bij te dragen aan het fantastische werk van goede doelen wordt een deel van de opbrengst weggegeven.

Een persoonlijke kaart is altijd raak!

per pagina
Bekijk 1 - 24 of 259 producten

Kaarten voor het goede doel

Van alle kaarten uit deze series gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel. We vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan het werk van goede doelen. Dit doen wij op een manier die heel goed bij ons past, namelijk met mooie producten die inspireren en bemoedigen.

De doelen die wij ondersteunen zijn doelen die vanuit een Christelijke beweging direct betrokken zijn met mensen die hulp vragen of nodig hebben. Zo zijn wij als organisatie betrokken geweest in India om de lokale bevolking te ondersteunen met onder andere kippen. Een belangrijk onderdeel van hun levensonderhoud.

Kaarten verkopen voor het goede doel

De christelijke boekhandels en winkels die de series verkopen van bijvoorbeeld Morgenster Kaarten helpen ons ook mee. Dus ook als je kaarten uit deze series koopt bij jouw lokale winkel help je ons ook deze goede doelen te steunen.

Wij geven hier alle tijd en aandacht aan die het verdiend, zo vinden wij het belangrijk een zo groot mogelijke steun te kunnen zijn voor projecten, zoals ons project in India.

Wil jij ook helpen? Bijvoorbeeld met het verkopen van kaarten om goede doelen te helpen, door verkoop in winkels, kerken, buurthuizen, op kantoor of deur aan deur? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!