2000+ producten uit voorraad bestellen
Oók unieke ontwerpen & grote aantallen
Gratis verzending vanaf 29,95

Verfijn je keuze

  

Geef een bon cadeau!

  

COMMUNIE CADEAUTIPS 18 producten

Elke eerste communie is bijzonder, daar hoort een leuk cadeau bij! Zoek je een communie cadeau voor een leuke prijs? Tips & ideeën voor cadeautjes vind je hier! Van cadeauborden, sleutelhangers tot originele accessoires. Voor jongens en meisjes. Alle cadeaus voor een communiefeest of lentefeest bestel je bij MajesticAlly uit voorraad en kun je snel online kopen.

Bekijk onze selectie van communie cadeaus: Niet te duur, het zijn kleinigheidjes, maar wel heel leuke… 

Bekijk 1 - 18 of 18 producten

Communie cadeau voor elk kind

Voor jongens en meisjes, voor lezers of knutselaars. MajesticAlly heeft van alles wat. Een sleutelhanger is altijd goed, zeker wanneer kinderen rond hun eerste communie een fiets cadeau krijgen. Combineer het bijvoorbeeld met een mooie steen, wandbord, notitieboekje of mooi boek. Op een doe-boek? Ook een idee om als communie geschenk te geven. Ga naar onze jeugdboeken top 10 speciaal voor een mooie selectie boeken. Kun je niet kiezen? Een cadeaubon kun je ook geven bij een communiefeest. Het bedrag bepaal je zelf, van 5 euro, 10 euro, 15 euro of meer.

Wil je een kaartje sturen? Bekijk onze felicitatie kaarten eb bestel mee!

Communiefeest of lentefeest

Kinderen nemen meestal rond hun zevende of achtste jaar deel aan de communie. Een communie wordt steeds vaker groot gevierd met een communiefeest met veel gasten en cadeautjes. Traditioneel is de meimaand voorbehouden aan de ‘eerste communie’. In België neemt het vieren van een zogenaamd lentefeest toe, als alternatief voor een communiefeest.


Kleine cadeautjes voor een groot communiefeest of lentefeest. Bestel online bij MajesticAlly!