2000+ producten uit voorraad bestellen
Oók unieke ontwerpen & grote aantallen
Gratis verzending vanaf 29,95

Verfijn je keuze

  

Geef een bon cadeau!

  

Gerard de Groot 6 producten

Gerard de Groot is samen met vier broers in een christelijk gezin opgegroeid in Rotterdam-Zuid. Op 18 jarige leeftijd kwam hij radicaal tot bekering toen hij een bovennatuurlijke ontmoeting met Jezus had en begreep dat hij vergeving van zonden nodig had. Daarna is hij heel bewust zijn leven gaan leven voor God. Hij volgde een Discipelschap trainingschool bij Jeugd met een Opdracht en een Bijbelschool in België waar hij zijn Bachelor en Master haalde. In 1989 ervoer hij dat God van hem vroeg om single te blijven. Daarna heeft hij tot zijn 40e bewust als single geleefd. Na zijn 40e wist hij dat hij vrij was om te trouwen en trouwde hij met Lydia.

God roept Gerard in Zijn dienst als verkondiger van Zijn Woord. Spreken en onderwijzen is zijn lust en zijn leven. Vooral het onderwerp ‘geloof’ diept hij op alle manieren uit en ook het vrijzetten van mensen is op zijn lijf geschreven.

Gemeentestichting en het pionieren van nieuwe dingen kenmerken zijn dertiger jaren. Ook is hij een veelgevraagd spreker in gemeentes en op conferenties in Nederland en daarbuiten.

Bekijk 1 - 6 of 6 producten